Australië: een geweldige bestemming. Avontuurlijk, natuurlijk en met eindeloze activiteiten voor het hele gezin. Op reis gaan met kinderen is best uitdagend. Je moet over heel veel dingen nadenken en de planning vraagt iets meer voorbereiding. Maar als het dan tijd is om een bestemming te kiezen voor de gezinsreis, dan verdient Australië absoluut een plek bovenaan deze lijst. Australië met kinderen is namelijk minstens zo leuk en dit is een ervaring die jullie als gezin voor altijd zullen delen. Hoe mooi is dat? In deze blog geven wij je een paar handige tips om jouw reis nog leuker te maken.

Een dagje naar de dierentuin in Australië

Australië heeft heel veel te bieden, waaronder een aantal geweldige dierentuinen vol met prachtige dieren die we thuis niet hebben. Wat is er nou leuker voor de kids dan een dagje naar de dierentuin om al hun favoriete dieren in het echt van dichtbij te zien. De Taronga Zoo in Sydney is heel erg mooi. En in de Lone Pine Koala Sanctuary kunnen jullie koala’s van dichtbij bewonderen. Geloof maar dat de kinderen dat echt geweldig gaan vinden.

De mooiste stranden vind je in Australië

Australië heeft duizenden kilometers kustlijn, dus aan mooie stranden is hier absoluut geen gebrek. Hier heb je ook meer dan genoeg keuze uit kindvriendelijke stranden waar jullie een heerlijke stranddag kunnen doorbrengen met z’n allen. Tennissen op het strand, zandkastelen bouwen, boekjes lezen en gewoon lekker samenzijn. Dat klinkt toch goddelijk?

Kies familievriendelijke accommodaties

Australië heeft prachtige hotels die gemaakt zijn voor mensen die met de kids op reis gaan. Er zijn heel veel resorts met speeltuinen, kinderclubs en kinderzwembaden, waar de kids zich heerlijk kunnen vermaken en nieuwe vriendjes kunnen maken. Dan kunnen jij en je partner ook even genieten van wat quality time met z’n tweeën. Ook dat is natuurlijk weleens lekker.

Op avontuur in de outback

Houden jullie van avontuur? Dan is een tripje naar de outback absoluut de moeite waard. Op safari in Australië is een geweldige ervaring. Mooie landschappen, lokale cultuur en sterrenhemels zoals je ze nog nooit hebt gezien. Alle ingrediënten voor quality time met het gezin. Met deze tips op zak wordt jouw familievakantie naar Australië een succes, dat is zeker. Het enige dat jullie nog hoeven te doen is een koffer inpakken en gaan. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want een mooiere achtergrond voor de nieuwe familiefoto’s ga je niet vinden.

Categorieën: School Holiday