Is de vakantie weer in zicht, dan is menig gezin al ver voortijdig bezig met het uitzoeken van een fijne zomer- winter- of voorjaarsvakantie. En komt die vakantie eenmaal dichterbij, dan kan de voorpret beginnen! We vogelen uit wat we zoal kunnen doen op de plek van bestemming, en we gaan ons voorbereiden: wat moeten we allemaal nog kopen en wat hebben we thuis liggen?

Het is handig om een checklist te maken, of te downloaden. Wat we jonge moeders alvast kunnen adviseren is om een mom bag shopper aan te schaffen, hij kan precies het verschil maken.

Ik ga op vakantie en neem mee…

Vaak is het de moeder van het gezin -jij dus- wat alle vakantiespullen bij elkaar zoekt, de planning maakt wanneer de spullen gekocht moeten worden/ bij welke winkels en welke voeding nodig is voor onderweg. Zo’n dag voor de vakantie komt het stoom haast uit je oren; is alle kleding droog en gepakt? Geen zwempak vergeten en strandtas? Is het huis op orde voor als jullie weer terugkomen? Het lijkt een cliché, maar de vader des huizes pakt de auto of caravan/camper in, moeder zorgt voor de koelbox, fruit, eten en drinken, de kinderen op de achterbank en .. gaan!

Wat dan niet mag ontbreken is een echte mom bag shopper. Die koelbox is er voor de tussenstops, maar tijdens de rit in de auto hebben je kinderen nog van alles nodig; wat te drinken, te spelen, een schoon setje kleding (je weet maar nooit), tissues en noem het maar op. Al die spullen kun jij met gemak kwijt in je mom bag shopper.

Mom bag shopper, je neemt ‘m overal mee naar toe

Eenmaal op de vakantiebestemming aangekomen is het tijd om er na een dagje acclimatiseren eropuit te gaan. Of dit nu betekent een dagje naar het strand, een excursie boeken, een stad bezoeken of een ander toeristisch uitje plannen, jij bent overal klaar voor met je mom bag shopper bij de hand, met daarin alle spullen voor het gezin tijdens zo’n dagje weg.

Fashion item voor de jonge moeder

De mom bag shopper is meer dan een “praktische mom bag”, dat moge duidelijk zijn. Hij is namelijk naast ontzettend praktisch, ook ontzettend mooi. De mom bag is een big size tas (je zult ‘m vast wel bij andere jonge moeders hebben gezien), in allerlei uitvoeringen. Zo kan hij cosy gewatteerd zijn, als een echte teddy tas of puffer tas. Hij kan Chanel-achtig chic zijn, of lekker trashy dierenprint style, mooie Britse ruitjes hebben, etnisch geweven zijn, kortom: voor iedere stijl, look & feel is er een mom bag shopper.

De mom bag shopper is al dan niet voorzien van een voering (dit verschilt per tas), heeft doorgaans een steekvak en lange hengsels, zodat hij bij jou tot heuphoogte hangt. En hij is groot. Ja, de mom bag shopper kent een afmeting van zo’n 50 bij 45 centimeter! Precies het soort tas wat met jou en het hele gezin overal mee naar toe gaat. Van sporten tot babyzwemmen!

Categorieën: Uncategorized